Hogyan épül fel a havidíj és
milyen szolgáltatásokat tartalmaz?

Az ajánlat nettó havi ára az
alábbi szolgáltatásokat tartalmazza

 • Finanszírozási díj: forint alapú, fix finanszírozás, ami értékcsökkenésből és kamatból áll. Az értékcsökkenés a gépjármű nettó beruházása és a maradvány érték közötti különbözet egyenlően elosztva a teljes futamidőre. A kamat szintén egyenlően van elosztva a teljes futamidőre, így a finanszírozás állandó a teljes futamidő alatt. Előnye, hogy árfolyamkockázat-mentes, tervezhető és állandó.
 • Karbantartás szolgáltatás: garantált átalány, mely tartalmazza a kötelező szervizek díját, valamint a tervezett teljes futamidőre eső, rendeltetésszerű használat mellett felmerülő karbantartások költségeit. Előnye, hogy kiszámítható és kockázatmentes a szervizköltés. E mellett a szervizeltetéshez kényelmi szolgáltatásokat és ingyenes webes ügyintézési lehetőséget biztosítunk. A szerviz vonzáskörzetében nettó 30 000 forint feletti javítás esetén ingyenes hozom-viszem szolgáltatást és külső tisztítást vállalunk.
 • 0-24 belföldi gépjárműmentés (segélyszolgálat): standard szolgáltatási szint, Magyarország területén műszaki meghibásodás esetén ingyenes, non-stop telefonos segélyszolgálati elérhetőség. A gépjármű állapotától függően helyszíni javítást vagy tréleres szervizbe szállítást szervez partnerünk. A szolgáltatás igényelhető külföldre és magasabb szolgáltatási szinten is, pl. ingyenes csereautó kiszállítással, felár ellenében.
 • Maradványérték: garantált érték, mely a gépjármű futamidő végére becsült piaci értéke. Az eladási ár és a maradványérték közötti különbözet kockázata a LeasePlan-é. (A garancia az idő szerinti leadás esetén érvényes, idő előtti leadás esetén nem.).
 • Gumiabroncs szolgáltatás: garantált átalány, mely tartalmazza a tervezett futamidőhöz és futásteljesítményhez kalkulált, standard árkategóriájú téli és nyári gumiabroncsok árát, a szerelés, tárolás és állapotfelmérések költségeit. Igény szerint választható magasabb árkategóriájú gumiabroncs is, felár ellenében.

Az ajánlat nettó havi árán felüli tételek, melyek a havidíjban fizetendőek

 • Biztosítások: ajánlatunk tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás és a teljeskörű CASCO biztosítás díját (CASCO biztosítás önrész: 10% de minimum 50 000 forint), aminek keretében egy ún. könyvérték (GAP) biztosítás-fedezetet nyújt lopás- és totálkár esetére. Igény alapján tudunk biztosítani utasbiztosítást is, felár ellenében.
 • Gépjárműhöz kapcsolódó adók: cégautóadó, gépjárműadó
 • A havidíj ÁFA-s tétel (27%), mely fizetendő az összes havidíj elemre, kivéve a CASCO biztosítást. A bérleti díj 27%-os ÁFA-ja az üzleti használat arányában visszaigényelhető személygépjárműveknél.

Kényelmi szolgáltatások

 • Dedikált kapcsolattartó(k): ügyintézésben és információadásban az Önhöz tartozó és kedvelt munkatársunk nyújt segítséget.
 • Mobil applikáció**: okostelefonon (iOS vagy Android operációs rendszeren) elérhető alkalmazás a szolgáltatások intézéséhez, autóhoz kötött adatokkal, ill. direkt LeasePlan eléréssel.
 • Mobil autóüveg javítás, ill. csere: helyszínen történő sérült üveg javítása, ill. cseréje helyszínen (CASCO alapon).
 • WebSzerviz: online eszköz, mely alkalmas karbantartás, kötelező szerviz, műszaki vizsga, gumiabroncs, km bejelentés, ill. káresemény ügyintézéshez. Elérhető webes felületen és mobil applikáción is.
 • Sms emlékeztető**: proaktív tájékoztatás sms-ben a kötelező szerviz vagy műszaki vizsga esedékessége előtt.
 • E-számla**: igény szerint kérhető a beállítás. PKI hitelesítéssel ellátott elektronikus számla. A fájl elektronikusan hitelesített formában ugyanazokat a számlaadatokat tartalmazza, mint a papír alapú számla. Előnye: e-mailben vagy egyéb elektronikus úton érkezik, nincs kézi adatrögzítés, gyorsan és egyszerűen visszakereshető, a hitelesítés megtartásával továbbküldhető.

** A szolgáltatás regisztrációhoz kötött, így indítása előtt adategyeztetés szükséges.

Választható szolgáltatási elemek

A választható szolgáltatási elemek szolgáltatási ellenértéke a havidíjon felül fizetendőek.

 • Hozom-viszem (sofőrszolgálat) szolgáltatás: az egész ország területén igénybe vehető, akár több autó mozgatására is.
 • Bérautó szolgáltatás: ha nem áll rendelkezésére a gépjárműve, a LeasePlan kedvezményes áron biztosít bérautót országszerte. Igényelhető kategória és napszám alapján.
 • Vezetéstechnikai képzés: gyakorlati képzés többféle, választható témában.
 • E-learning vezetéstechnikai képzés: online, elméleti képzés vezetéstechnikai ismeretekkel.
Flottalízing hírlevél

Iratkozzon fel
hírlevelünkre!

Miért éri meg az operatív lízing? Mit tartalmaz a havi díj? Ismerje meg legújabb ajánlatainkat, kapjon választ minden kérdésére! Üljön be a vállalkozásához legjobban illő modellbe anélkül, hogy tőkéjét egy új autóba kellene fektetnie.

Legyen mindig az első között, legyen a győztesek között!

Feliratkozom a hírlevélre