LeasePlan havidíj kalkulátor

Nem találja a kedvére való gépjárművet aktuális ajánlataink között? Az alábbi kalkulátor segítségével próba-kalkulációt végezhet a kiválasztott modellre, sőt akár extra-felszereltséggel egyedi igényeire is szabhatja azt. A kalkulátor használatához regisztráció nem szükséges, azonban a kész kalkulációkat csak regisztráció esetén van lehetősége elmenteni.

LeasePlan havidíj kalkulátor

Amennyiben aktuális ajánlataink, a készleten lévő gépjárművek (https://www.autotartosberlet.hu/tartosberlet-cegauto) között nem találta meg a cégének ideális konstrukciót, az alábbi adatok kitöltésével összeállíthatja egyedi ajánlatát!

Fontos: A kalkulátorban található gépjárművek általános kedvezményt tartalmaznak. Az autotartosberlet.hu oldalon található aktuális gépjármű ajánlatok a kalkulátorban nem szerepelnek, mert azok konkrét konfiguráció alapján készültek, egyedi kedvezményeket tartalmazó ajánlatok. A kalkulátor tájékoztató eszköz, ami a különböző modellek és futásparaméterek összehasonlítására szolgál.

Észrevételeit, kérdéseit a kkv@leaseplan.com e-mail címen vagy a +36 1 236 3646-os számon tudja jelezni Ügyfélszolgálatunk számára.
Kérjük, szíveskedjék figyelembe venni, hogy egyedi megrendelés esetén a szállítási határidő akár 12-30 hét is lehet.
A próbakalkuláció havidíja tájékoztató jellegű, így nem minősül a LeasePlan Hungária Zrt. részéről ajánlattételnek.