Megbízhatóság, kényelem és megtakarítás
a flottakezelés szakértőjével

Miért kerül nekem kevesebb pénzbe a cégautók fenntartása flottakezelővel?

 • Flottakezelőként fix havidíj ellenében egy komplex szolgáltatás keretében gondoskodunk a gépjárművekhez kapcsolódó összes teendőről függetlenül attól, hogy az Ön flottája tíz, harminc vagy ötszáz járműből áll.
 • Mivel a havidíj forint alapú és a teljes futamidőre fix (kivéve az esetleges biztosítás- és adóváltozásokat), így Ön elkerülheti az árfolyam- és kamatlábváltozás kockázatából adódó folyamatos és követhetetlen havidíjváltozást.
 • Megtakarítás: a személygépjárművek bérleti díjának ÁFÁ-ja visszaigényelhető az üzleti használat arányában, a bérleti díj számításának alapja így a gépjármű nettó (nem bruttó) beszerzési ára.
 • Értékcsökkenés – tényleges használat alapján: ennél a bérleti konstrukciónál további előny, hogy a lízingbe adó a szerződés kezdetén garantál egy maradványértéket (eladási ár a futamidő végén) és egy üzemeltetési költséget, így az, hogy az autó a bérlet lezárásakor végül milyen áron kerül értékesítésre, és a futamidő alatt milyen szervizköltségek merülnek fel, csak a lízingbe adónak jelent kockázatot.
 • A cégautók fenntartásához a saját vásárlás kiváltására költséghatékony konstrukció az operatív lízing vagy más néven tartós bérlet, amelynél a gépjárművek eszközértéke kikerül a mérlegből, és a havi bérleti díj mint ráfordítás jelenik meg az eredménykimutatásban.
 • Operatív lízinggel Ön csak a gépjármű tényleges használatára eső részét, vagyis a beruházási- és a maradványérték közötti különbséget finanszírozza, és nem köti le pénzügyi forrásait a gépjárművek megvásárlásával.
 • E finanszírozási formával egyszerűbbé válik a költségtervezés és a könyvelés, hiszen a járművek használatáért a cég havi bérleti díjat fizet, amely jól tervezhetővé, egyúttal elemezhetővé teszi a gépjárművekhez kapcsolódó kiadásokat. További előny, hogy nem kell belső erőforrást allokálni a céges autók kezelésére, így egy nagyobb flotta esetében több alkalmazott bérköltsége megspórolható.

Még több előny

 • Kényelmes üzemeltetés: a LeasePlan a flottaüzemeltetéssel kapcsolatos összes teendőt ellátja - a gépjármű-regisztrációtól a baleseti kárrendezésen keresztül a használt gépjárművek értékesítéséig, mialatt Ügyfeleink vállalkozásuk irányítására koncentrálhatnak.
 • Stratégiai tanácsadás: a gépjárműpiac alapos ismeretének köszönhetően a flottákat érintő minden kérdésben megtaláljuk az ügyfeleink vállalati stratégiáját támogató, optimális megoldást.
 • Költségoptimalizálás: részletekbe menően elemezhetők a gépjárművekhez kapcsolódó költségek. A flotta futását több szemszögből vizsgáló elemzéseink segítségével költségoptimalizálási javaslatokkal támogatjuk ügyfeleinket.
 • Garanciavállalás: a flottakezelés a LeasePlan szakterülete, ezért vállaljuk a gépjármű üzemeltetéshez kapcsolódó összes kockázatot (pl.: maradványérték kockázat, vagy akár a váratlan szervizek költségei)!
 • Volumenkedvezmény: a LeasePlan kedvező árat kap szerződött partnereitől volumenkedvezménye révén, melyet ügyfeleink számára érvényesítünk.
 • Mobilitás a sofőröknek: a LeasePlan a gépjárművezetők számára is kényelmessé teszi a gépjármű használatot, hiszen problémáikat, szervizigényüket online, mobil alkalmazáson és telefonon keresztül is jelezhetik.

Miért pont a LeasePlan?

A LeasePlan erőssége, hogy proaktív, márkafüggetlen flottakezelőként ügyfelei számára világszerte testre szabott megoldásokat biztosít, miközben a gépkocsik teljes futamidejére vetített költségeit alacsony, a gépjárművezetők elégedettségét magas szinten tartja.

A LeasePlan-ről, szolgáltatásainkról, termékeinkről és az operatív lízing előnyeiről ide kattintva olvashat többet.

 • A hazai piacon 1994 óta több mint 45 000 jármű üzemeltetése során szerzett tapasztalatunknak és a flottakezelési piac alapos ismeretének köszönhetően proaktív és rugalmas szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek.
 • Mind az 5 földrészen, 32 országban jelen vagyunk, márkafüggetlen flottakezelőként.
 • Magyarországon 10 000 autóval rendelkezünk.
 • Többet tudunk a gépjárművekről, mint egy átlagos bank, és jobban értünk a finanszírozáshoz, mint egy importőr.
 • A világ vezető flotta- és gépjárműkezelő vállalata vagyunk.
 • A világban 1,5 millió járműből álló flottát üzemeltetünk.
 • 20,5 milliárd euró értékű lízingportfoliót kezelünk.
 • Az ország egészére kiterjedő alvállalkozói, szolgáltatói és szakértői hálózattal kezeljük járműparkját.

Milyen gyorsan jutok az új autó kulcsához?

Tudta Ön, hogy egy egyedi igények szerinti felszereltséggel, színnel, extrákkal rendelt új autó vásárlása esetén nem ritkán fél-egy évet is várnia kell, hogy beülhessen új autójába?

A LeasePlan jelenlegi, egyszerűsített tartós bérleti konstrukciójában az EasyPlan segítségével ez a folyamat jelentősen egyszerűbb és gyorsabb.

Tovább a teljes folyamatleíráshoz
Flottalízing hírlevél

Iratkozzon fel
hírlevelünkre!

Miért éri meg az operatív lízing? Mit tartalmaz a havi díj? Ismerje meg legújabb ajánlatainkat, kapjon választ minden kérdésére! Üljön be a vállalkozásához legjobban illő modellbe anélkül, hogy tőkéjét egy új autóba kellene fektetnie.

Legyen mindig az első között, legyen a győztesek között!

Feliratkozom a hírlevélre