Milyen gyorsan
jutok az új autó kulcsához?

Hogyan jutok a gépjárműhöz?

Tudta Ön, hogy egy egyedi igények szerinti felszereltséggel, színnel, extrákkal rendelt új autó vásárlása esetén nem ritkán fél-egy évet is várnia kell, hogy beülhessen új autójába?

A LeasePlan jelenlegi, egyszerűsített tartós bérleti konstrukciójában az EasyPlan segítségével ez a folyamat jelentősen egyszerűbb és gyorsabb.

Kereskedőink ajánlatai eleve meghatározott felszereltségű, a legrövidebb időn belül biztosítható színekben elérhető, adott gyártmányú és modell típusú gépjárművekre vonatkoznak, így Önnek már csak választania kell ajánlataink közül, és új autóját gyorsabban megkaphatja, mint valaha!

A szerződés megkötésekor is figyelembe vettük, hogy minél kényelmesebben és gördülékenyebben tudja intézni céges használatú gépjárműveinek beszerzését, így Önnek személyesen már csak az autó átadásakor van teendője, minden egyebet elektronikus- és postai úton intézünk.

Az alábbiakban foglaltuk össze a teljes folyamatot, amelynek lépéseire kapcsolatfelvétel esetén munkatársunk is minden esetben kitér.

Ha bármely lépéssel kapcsolatban kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a (06-1) 236 3646-os telefonszámon.

Egyeztetés

Weboldalunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szempontból áttekinthető és felhasználóbarát felületként segítse Önt ajánlataink áttekintésében, és az Önnek tetsző gépjárművel kapcsolatos konkrét érdeklődés esetén a kapcsolatfelvétel minden formájában is.

Véleményét minden esetben nagyra értékeljük, így weblapunkra irányuló észrevételeit is szívesen fogadjuk, és megköszönjük, amennyiben a kkv@leaseplan.com e-mail címre eljuttatja nekünk azokat.

Munkatársunk készséggel várja megkeresését munkaidőben a (+36-1) 236 3646-os telefonszámon és a kkv@leaseplan.com e-mail címen. Minden megkeresésre a lehető legrövidebb időn belül teljes körűen válaszolunk.

Amennyiben Ön honlapunkon megadja telefonszámát és e-mail címét, a LeasePlan munkatársa munkaidőben veszi fel Önnel a kapcsolatot.

Döntését hatékony és dinamikus ügyintézéssel és felkészült szakmai háttérrel igyekszünk segíteni, hogy választásával éppoly elégedett legyen, mint cégünkkel.

A megadott cégadatok alapján elvégezzük a kockázat-elemzést, amely általában 1-2 napot vesz igénybe, és amelynek eredményéről haladéktalanul értesítjük Önt.

Ez a vizsgálat határozza meg, hogy milyen feltételekkel tudunk szerződést kötni az adott céggel, szükséges-e letétet elhelyezni a finanszírozáshoz, amennyiben igen, mekkora összegről van szó (a letét a szerződés szerint a futamidő végén visszafizetésre kerül).

Szerződéskötés

Amennyiben a megrendelés mellett döntött, munkatársunkkal történő egyeztetése szerint elkészítjük az Ön igényeire szabott kalkuláció alapján a szerződéscsomagot, amelyet aláírva szkennelt formában a kkv@leaseplan.com e-mail címre, illetve postai úton 2 példányban a 1518 Budapest, Pf. 19. postacímre, ajánlott levél formájában szükséges a LeasePlan részére visszaküldeni az aláírási címpéldánnyal együtt.

Amennyiben a kockázatelemzés eredményeként letétet szükséges befizetnie a megrendelés elindításához, úgy a beérkezett letét összegéről számlát állítunk ki az Ön számára.

A letét összege, az alapszerződésben meghatározott feltételek szerint a futamidő végén kerül elszámolásra és az Ön részére visszafizetésre.

A letét összegének beérkezését követően kezdeményezzük a kereskedő felé a gépjármű beszerzését, ezzel egyidejűleg a LeasePlan által is aláírt szerződéscsomagot postán, ajánlott küldeményként is visszaküldjük az Ön számára.

Átvétel

Amint a gépjármű megérkezett az átvételi pontba, a kereskedő intézkedik az okmányirodai ügyintézésről. A gépjármű forgalomba hozatalát követően megküldjük Önnek az átvételi pont elérhetőségeit, hogy egyeztessen egy Önnek megfelelő időpontot az autó átvételére az alapszerződésben meghatározott átvételi határidő figyelembe vételével.

A havi díjakról kiállított számlákat havonta, az Ön igényeinek megfelelően, a szerződésben jelzett módon elektronikus formában vagy postai úton a megadott számlázási címre küldjük el.

Amennyiben eseti szolgáltatatás igénybevétele kapcsán vagy egyéb okból keletkezett (pl.: büntetések), havi díjon kívül felmerült költségről a rendes havi díjról szóló számlával egyidejűleg készítünk és küldünk Önnek számlát.

Bármely felmerülő kérdésével kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz a (06-1) 236 3646-os telefonszámon vagy a kkv@leaseplan.com e-mail címen.

LeasePlan kalkulátor

Nem találja a kedvére való gépjárművet aktuális ajánlataink között? Az alábbi kalkulátor segítségével próba-kalkulációt végezhet a kiválasztott modellre, sőt akár extra-felszereltséggel egyedi igényeire is szabhatja azt. A kalkulátor használatához regisztráció nem szükséges, azonban a kész kalkulációkat csak regisztráció esetén van lehetősége elmenteni.

Tovább a kalkulátorhoz
Flottalízing hírlevél

Iratkozzon fel
hírlevelünkre!

Miért éri meg az operatív lízing? Mit tartalmaz a havi díj? Ismerje meg legújabb ajánlatainkat, kapjon választ minden kérdésére! Üljön be a vállalkozásához legjobban illő modellbe anélkül, hogy tőkéjét egy új autóba kellene fektetnie.

Legyen mindig az első között, legyen a győztesek között!

Feliratkozom a hírlevélre